foto.jpeg

QM Web Courses

009-customer-service.png

Vi erbjuder webbaserade (men också lärarledda) kurser relaterade till kvalitet, samt utför uppdrag inom bland annat projektledning, riskanalyser och revisioner.

Vi har samlat på oss mer än 20 års erfarenhet från kvalitets- och säkerhetsledning och har genomfört ca 300 revisioner inom stora och små organisationer.

010-checklist.png

QM Web Courses startades 2014 med vetskapen om att kvalitetsarbete inte alltid får den prioritet som det borde ha och att många företag utanför storstäderna antagligen har ett stort behov av att utveckla kompetens inom kvalitetsarbete, men att varken tid eller resurser gör det lämpligt att skicka medarbetare på dyra kurser i storstäderna.

 

pexels-photo-376368.jpeg
 

HÄR ÄR VI!

 
prof3.fixad.klar.png
 

Rose-Mari

Jag älskar att överträffa förväntningar hos kunder och andra intressenter och stortrivs med att leda uppdrag mot uppsatta mål, vilket jag har många exempel på från tidigare uppdrag som projektledare, utbildningsledare och mitt långa åtagande som revisionsansvarig för en stor och komplex verksamhet med många myndighetskrav. Mina styrkor är min förståelse för kvalitet och ständiga förbättringar, målmedvetenhet, effektivitet och förmåga att snabbt se lösningen på problem vilket jag den senaste tiden har haft glädjen av att kunna omsätta till ett mer rörligt sätt att arbeta inom startup-bolag där arbetet i allra högsta grad sker agilt.

Att kombinera en reglerad kontrollverksamhet med kundnytta för de som är föremål för kontrollen är en unik egenskap som Rose-Mari har.
— Fredrik Jaresved | CEO | Airport City Stockholm
 
Rose-Mari är mycket ambitiös, strukturerad och har en mycket god förmåga att planera, organisera och leda arbetet framåt. Det är en fröjd att få vara en del av hennes team.
— Carina Elgstrand | Kvalitetsansvarig, Security | Swedavia

 
lol.jpg
 

Ann-Kristin

Min drivkraft är att jag brinner för nya utmaningar vilket kommer väl till pass i mötet med kund och med ambitionen att lösa dess problem. Jag har stor erfarenhet av att leda revisioner samt att jag jobbat mycket med systemsäkerhetsfrågor. Jag är ambitiös, noggrann och prestigelös och tar mig alltid an mina uppdrag på ett ansvarsfullt och professionellt sätt. Jag har mycket god samarbetsförmåga och lätt för att kommunicera.

Ann-Kristin levererar alltid i tid till hög kvalitet och har en enastående förmåga att med sin ödmjukhet få alla att jobba mot samma mål.
— Pär Weilow | Konsult inom kritisk kommunikation | Norrsetter
 
Ann-Kristin är ytterst strukturerad, har förmåga att snabbt sätta sig in i processer och rutiner samt komplexa regelverk. Hon finner snabbt effektiva arbetsmetoder som gör att möten och avstämningar blir effektiva.
— Gert Carlsson | utredningsansvarig av höga objekts påverkan på CNS | LFV