Effektiva möten

 

Under kursens gång är du välkommen att diskutera med oss och andra kursdeltagare i diskussionsforumet i kursen. Som bevis för att du har gått kursen får du också ett kursintyg när du är klar - att kanske hänga på väggen på kontoret?

Vad innehåller kursen?

Kursen består av nio kapitel som avslutas med kom ihåg-punkter

Hur lång tid tar kursen att genomföra?

Kursen tar knappt en timme att gå igenom och du kan gå igenom den när det passar dig.

 

 

 

 

Varför behövs den här kursen?

Har du någon gång suttit på ett möte och funderat på vad du gör där? Lugn, det har vi också - många, många gånger.

Ineffektiva möten kostar dyr tid och dyra resurser och leder oss inte framåt mot vårt mål. Självklart har vi också varit på många effektiva möten där vi känt delaktighet och att vi tillsammans har kommit ett steg längre. Gemensamt för dessa lyckade möten är att de har varit välplanerade och strukturerade och har genomförts med en engagerad mötesledare! I den här kursen berättar vi om hur du blir en riktig mästare på att leda möten.

Vad får man lära sig i kursen?

Bortsett från att du får lära dig många bra saker att tänka på när du leder möten, så kan du efter kursen ladda ner och skriva ut kursmaterialet.

 

  

 Kursens kapitel

Kursens kapitel

         Kursen beräknas att ta ca 1 timme

        Kursen beräknas att ta ca 1 timme

  Examination   Som bevis för att du har gått kursen får du också ett kursintyg när du är klar - att kanske hänga på väggen på kontoret?   Bli en bättre mötesledare du också

Examination

Som bevis för att du har gått kursen får du också ett kursintyg när du är klar - att kanske hänga på väggen på kontoret? 

Bli en bättre mötesledare du också